Keramik med naturlig inspiration!


Krukker, lågkrukker og skrin i raku.


 

 


Priser (inkl. moms) fra DKK 650,- til DKK 2.800,-


 

 


Det rigtige låg kan være prikken over i´et for en krukke.


Ligesom det gælder for os mennesker, så kan en anonym keramikkrukke også tilføres noget unikt ved hjælp af en hovedbeklædning i form af hue, hat, tørklæde o.l.

 

Når jeg laver lågkrukker i raku, så glaserer og brænder jeg ofte krukkerne først, for at have et sikkert resultat farvemæssigt, før jeg beslutter glasuren til låget. For en krukke skal måske have tilført farveknald i låget, en anden en diskret hat i matchende farve. Nogle gange kan jeg genbruge en hovedbeklædning fra mit lille "restlager".

 

Derfor giver jeg tit mine lågkrukker navne som ender på.....m/tophat, ....m/dullehue osv.

 

Der hvor låget er en simpel rund udskæring i krukken, og der blot er brug for et greb, anvender jeg måske en smuk sten,  en stump gren eller en lykke lavet af lædersnøre. For også her lader jeg naturmaterialer indgå hvor det er smukt, naturligt og muligt.

 


Keramik med naturlig inspiration!

Keramiker Susanne Enøe Hansen, Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult

SÆSONÅBENT 2019: Fre-, lør-, og søndag kl. 11.00 - 16.00 (21. juni - 19. juli og 19. august -1. september).

HØJSÆSON 2019: ÅBENT hver dag kl. 11.00 - 16.00 (20. juli - 18. august).

ÅBENT efter aftale året rundt.

Ikonerne fører til nyhedsbrev, facebook, instagram og min svenske hjemmeside.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk