Susanne Enøe Hansen


Krukker, lågkrukker og skrin i raku.


 

 


Priser (inkl. moms):

Fra DKK 650,-/SEK 825,- til DKK 2.800,-/SEK 3.500,-


 

 


Det rigtige låg kan være prikken over i´et for en krukke.


Ligesom det gælder for os mennesker, så kan en anonym keramikkrukke også tilføres noget unikt ved hjælp af en hovedbeklædning i form af hue, hat, tørklæde o.l.

 

Når jeg laver lågkrukker i raku, så glaserer og brænder jeg ofte krukkerne først, for at have et sikkert resultat farvemæssigt, før jeg beslutter glasuren til låget. For en krukke skal måske have tilført farveknald i låget, en anden en diskret hat i matchende farve. Nogle gange kan jeg genbruge en hovedbeklædning fra mit lille "restlager".

 

Derfor giver jeg tit mine lågkrukker navne som ender på.....m/tophat, ....m/dullehue osv.

 

Der hvor låget er en simpel rund udskæring i krukken, og der blot er brug for et greb, anvender jeg måske en smuk sten,  en stump gren eller en lykke lavet af lædersnøre. For også her lader jeg naturmaterialer indgå hvor det er smukt, naturligt og muligt.

 


Keramiker Susanne Enøe Hansen

Odensjövägen 26, SE-341 71 Lidhult
Altid ÅBENT efter aftale - året rundt og ugen rundt.
sehlerkeramik@gmail.com
+46 (0)73-507 47 29 - +45 30 24 65 01 - CVR/SE-nummer : 32 58 56 39
"Keramik med naturlig inspiration!"
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk